Irinel Columbeanu, despre ajutorul oferit de Romanița Iovan: „M-a ajutat să-mi plătesc chiria” VIDEO

Irinel Columbeanu, despre ajutorul oferit de Romanița Iovan: „M-a ajutat să-mi plătesc chiria” VIDEO

După ce a stat o bună perioadă de timp în luxoasa și impunătoarea vilă de la Izvorani, Irinel Columbeanu s-a mutat de aproximativ o lună la un azil de bătrâni din Ghermănești, Ilfov. Ajuns falit, fostul miliardar speră că prietenii și fostele iubite îl vor ajuta cu bani.

Vila de la Izvorani a fost mistuită de flăcări în anul 2020, iar Irinel Columbeanu a locuit apoi cu chirie într-un apartament din Capitală . Însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost nevoit să se interneze într-un azil.

Serghei Mizil l-a vizitat recent pe Irinel Columbeanu la azil , unde a transmis și live pe rețelele de socializare încercând să strângă bani pentru fostul om de afaceri. Fostul miliardar nu are posibilitatea să acopere chiria la azilul în care locuiește, care se ridică la circa 7.000 de lei.

Romanița Iovan l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu. Foto: Arhivă

Ion Cassian, directorul azilului, a dezvăluit în cadrul transmisiunii în direct pe YouTube că fostul soț al Monicăi Gabor va sta pe gratis timp de câteva luni, însă, apoi va trebui să achite chiria.

Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a mărturisit Irinel Columbeanu în live-ul lui Serghei Mizil, conform Click!

Creatoarea de modă Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au trăit o frumoasă poveste de iubire din anul 1986 până în 1996.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene