Isar despre declarațiile lui Ponta: Lăsați-l să dezvolte

Isar despre declarațiile lui Ponta: Lăsați-l să dezvolte

Economistul Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri, a susținut miercuri, la ieșirea de la DNA, că fostul premier Victor Ponta trebuie lăsat să își dezvolte acuzațiile la adresa lui. Întrebat de jurnaliști despre afirmațiile lui Victor Ponta, care a scris pe Facebook că în timpul mandatului a fost informat o singură dată despre o tentativă de corupție din partea unui ministru, nominalizându-l pe Lucian Isar, fostul ministru delegat a replicat: "Lăsați-l să dezvolte".

Isar a fost audiat la DNA peste două ore.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost citat ca martor într-un dosar privind fapte de corupție.

Victor Ponta a susținut că, în perioada mandatului său de prim-ministru, a primit direct doar o singură informare despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru, respectiv Lucian Isar, și a dispus înlocuirea imediată a acestuia din funcție.

"Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA (a lui Lucian Isar — n.r.). Însă pot să spun că în aproape 4 ani de prim-ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru — Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu de situație și a înțeles — în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA. Din păcate există și astfel de oameni", a scris Victor Ponta miercuri pe Facebook.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /