IȘMB - admitere la liceu: Centru special de înscriere pentru elevii din alte județe

IȘMB - admitere la liceu: Centru special de înscriere pentru elevii din alte județe

Elevii care provin din alte județe și doresc să participe la admiterea la liceu în București se pot înscrie la centrul special organizat la Școala Gimnazială "Sfinții Voievozi" din strada Atelierului nr. 25, sector 1, precizează Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Potrivit IȘMB, prima etapă de înscriere pentru acești candidați va avea loc între 8 — 12 iulie, în cursul săptămânii între orele 9,00 — 18,00, iar sâmbătă și duminică, între orele 9,00 — 16,00.

Cea de a doua etapă de înscriere este cuprinsă între 20 și 25 iulie.

Prima repartizare computerizată în învățământul liceal de stat pentru absolvenții de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului pentru anul 2016 — 2017.

Pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată și se va afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal de stat lista candidaților repartizați în acea unitate în a doua etapă.

A treia repartizare computerizată a absolvenților clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 și 2 septembrie.

În ceea ce privește admiterea candidaților pentru învățământul seral și pentru cel cu frecvență redusă repartizarea acestora se va desfășura în perioada 27 — 29 iulie.

Între 11 și 13 iulie se va face repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru romi, iar între 14 și 16 iulie — înscrierea și repartizarea candidaților pentru învățământul special.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre Dan Bittman şi Streinu-Cercel: „Sunt precum sacul şi peticul“