IȘMB: 439 de candidați înscriși la concursul de directori

IȘMB: 439 de candidați înscriși la concursul de directori

Un număr de 439 de candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de unități de învățământ preuniversitar din București și 173 pentru funcțiile de directori adjuncți, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IȘMB, Marian Banu.

Potrivit acestuia, sunt scoase la concurs 639 de funcții de directori și directori adjuncți, dintre care 423 pentru directori, iar 216 pentru directori adjuncți.

Marian Banu a precizat că în cazul a 10% din unitățile de învățământ nicio persoană nu și-a depus candidatura.

Însă, în București, un candidat s-a înscris să participe la concursul pentru funcția de director la 10 unități de învățământ.

"Toți candidații sunt în săli. Totul se desfășoară normal. Până la ora 9,40 nu a fost raportat niciun incident", a precizat inspectorul școlar.

Pentru concursul de directori au fost organizate trei centre: Colegiul Național "I. L. Caragiale", Colegiul Economic Viilor și Școala Gimnazială nr. 195.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean