IȘMB: 439 de candidați înscriși la concursul de directori

IȘMB: 439 de candidați înscriși la concursul de directori

Un număr de 439 de candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de unități de învățământ preuniversitar din București și 173 pentru funcțiile de directori adjuncți, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IȘMB, Marian Banu.

Potrivit acestuia, sunt scoase la concurs 639 de funcții de directori și directori adjuncți, dintre care 423 pentru directori, iar 216 pentru directori adjuncți.

Marian Banu a precizat că în cazul a 10% din unitățile de învățământ nicio persoană nu și-a depus candidatura.

Însă, în București, un candidat s-a înscris să participe la concursul pentru funcția de director la 10 unități de învățământ.

"Toți candidații sunt în săli. Totul se desfășoară normal. Până la ora 9,40 nu a fost raportat niciun incident", a precizat inspectorul școlar.

Pentru concursul de directori au fost organizate trei centre: Colegiul Național "I. L. Caragiale", Colegiul Economic Viilor și Școala Gimnazială nr. 195.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu