Istoric rus: Putin a decis să invadeze Ucraina după două ritualuri cu șamani. Șeful Armatei ar fi propus alt plan

Istoric rus: Putin a decis să invadeze Ucraina după două ritualuri cu șamani. Șeful Armatei ar fi propus alt plan

Vladimir Putin ar fi hotărât să invadeze Ucraina după două ritualuri cu șamani. În urma acestor experiențe, el ar fi anulat până și planul inițial, conceput de comandantul armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov.

Vestea șocantă a fost dată deValeri Solovei(istoric, analist politic și publicist rus) în emisiunea „Feighin Live”, moderată de Mark Feighin, unul dintre jurnaliștii ruși contestatari ai regimului tiranic de la Kremlin. Informația a fost publicată și de site-ul numărul 1 din Ucraina, Obozrevatel.com .

Șeful Statului Major al armatei ruse ar fi dorit ca trupele sale să nu pătrundă pe teritoriul Ucrainei înainte de a fi distrusă infrastructura din marile orașe. Mai precis, Gherasimov intenționa să atace statul vecin, în primă fază, prin folosirea artileriei grele, a forțelor aviatice militare și a rachetelor trimise de la distanță, nu cu trupe terestre clasice.

Ritualurile șamanice ar fi avut loc la reședința fostului șef al KGB din orașul-stațiune Soci și în republica siberiană Altai, unde Putin are două buncăre anti-atomice

Valeri Solovei:„Putin a luat o decizie după întâlnirea cu șamanii. Au fost două ritualuri – unul înBociarov Rucei(reședința de vară a lui Putin din Soci, oraș-stațiune la Marea Neagră – n. red.),iar al doilea a avut loc în Altai(Republica autonomă Altai, din sudul Siberiei, unde Putin are două buncăre antiatomice – n. red.).Iar cei care l-au inspirat pentru isprăvile de arme, care l-au determinat să anuleze planul inițial al lui Gherasimov, au plătit scump pentru asta”.

Propunerea cu ritualurile șamanice ar fi venit chiar de la ministrul Apărării,Serghei Șoigu.De aceea, nu s-a mai auzit nimic despre el o perioadă lungă de timp, după invazia declanșată pe 24 februarie 2022. Presa de la Kiev a scris la un moment dat că, drept pedeapsă pentru eșecul Blitzkrieg-ului ratat, Putin și-ar fi otrăvit omul de încredere. Șoigu a reapărut însă la parada din 9 mai, însă era mult schimbat, se mișca greoi și părea chinuit de o mare suferință.

Obozrevatel.com:„Putin vizitează periodic Siberia pentru a participa la ritualurile șamanilor. A început să creadă în ei sub influența ministrului Apărării, Serghei Șoigu”.

Istoricul Valeri Soloviev a explicat care a fost de fapt planul inițial de luptă, întocmit de generalul Valeri Gherasimov pentru a captura Ucraina.

Valeri Solovei:„Exista planul inițial al lui Gherasimov. Acest plan nu presupunea că trupele ruse vor trece granița Ucrainei timp de cel puțin trei săptămâni. Era vorba despre bombardare, lovire cu rachete, folosirea artileriei, folosirea forțelor aviatice militare. Și numai după aceea, când infrastructura militară și cea civilă erau distruse, urma să înceapă ofensiva propriu-zisă”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei