ISU București: 37 de intervenții încheiate, 41 în desfășurare - pentru îndepărtarea efectelor vântului puternic

ISU București: 37 de intervenții încheiate, 41 în desfășurare - pentru îndepărtarea efectelor vântului puternic

Un număr de 37 de intervenții au avut loc duminică dimineața în Capitală, pentru îndepărtarea copacilor căzuți din cauza vântului puternic, iar alte 41 sunt în desfășurare, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București.

"De la ora 8,00 până la 10,30, au fost gestionate 37 de intervenții pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme sau pe carosabil, a bannerelor, a panourilor publicitare, a elementelor de construcții de pe fațadele blocurilor, respectiv a stâlpilor de electricitate rupți sau în pericol de cădere", informează ISU București-Ilfov.

Potrivit sursei citate, în prezent sunt în desfășurare 41 de intervenții, la care se adaugă un număr semnificativ de apeluri care continuă să fie primite.

"Resursele angrenate în acest moment în operațiunile de intervenție pot gestiona situația, dar, dacă situația meteorologică se va înrăutăți, se poate dispune suplimentarea efectivelor, cu pompieri din turele libere sau cu echipe din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență (USISU) Ciolpani", precizează ISU.

Echipajele ISU București — Ilfov au intervenit pe străzile Drumul Găzarului, Dunăvăț, Baba Novac, Mihai Bravu, Plevna, Teiul Doamnei, Lotrioara.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...