ISU Bucureşti-Ilfov: Efectuăm recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile pagube în urma cutremurului

ISU Bucureşti-Ilfov: Efectuăm recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile pagube în urma cutremurului

Risc Seismic

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov informează că în urma cutremurului produs la 3,38 sunt efectuate recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile pagube, nefiind până la acest moment înregistrate apeluri la numărul de urgenţă 112.

"Atenţie. În urmă cu puţin timp s-a produs un cutremur. Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului. În acest moment efectuăm recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile pagube. Nu sunt înregistrate apeluri prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112", a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Un cutremur cu magnitudinea 5,7 pe scara Richter s-a produs duminică, la ora locală 3:38, în judeţul Covasna, la o adâncime de 200 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (23 km), Nehoiu (28 km), Întorsura Buzăului (33 km), Târgu Secuiesc (37 km) şi Slănic-Moldova (54 km), mai precizează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...