ISU Bucureşti-Ilfov: O persoană s-a autoincendiat, în zona unui hotel din apropierea Catedralei Mântuirii Neamului

ISU Bucureşti-Ilfov: O persoană s-a autoincendiat, în zona unui hotel din apropierea Catedralei Mântuirii Neamului

ISU Bucureşti-Ilfov precizează, referitor la informaţia privind un preot care s-a autoincendiat la manifestarea ocazionată de sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului , că a existat un bărbat care şi-a incendiat haina, însă evenimentul s-a petrecut la un hotel din apropierea catedralei, nefiind nevoie de transportarea acestuia la spital.

"Referitor la persoana autoincendiată, se pare că a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care şi-a scos geaca şi a incendiat. Însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauză a fost condusă la secţia de poliţie, unde s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital", precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit relatărilor presei centrale, un preot din judeţul Constanţa, care a fost depus din funcţie de către forurile Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei, în urma unui accident de circulaţie în care acesta a fost implicat în anul 2015, a anunţat, sâmbătă, pe reţelele de socializare că se va autoincendia la manistarea de sfinţire a Catedralei Neamului, ca semn de nemulţumire că nu a fost primit într-o audienţă solicitată Patriarhului Daniel. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...