ISU Bucureşti-Ilfov: O persoană s-a autoincendiat, în zona unui hotel din apropierea Catedralei Mântuirii Neamului

ISU Bucureşti-Ilfov: O persoană s-a autoincendiat, în zona unui hotel din apropierea Catedralei Mântuirii Neamului

ISU Bucureşti-Ilfov precizează, referitor la informaţia privind un preot care s-a autoincendiat la manifestarea ocazionată de sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, că a existat un bărbat care şi-a incendiat haina, însă evenimentul s-a petrecut la un hotel din apropierea catedralei, nefiind nevoie de transportarea acestuia la spital.

"Referitor la persoana autoincendiată, se pare că a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care şi-a scos geaca şi a incendiat. Însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauză a fost condusă la secţia de poliţie, unde s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital", precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit relatărilor presei centrale, un preot din judeţul Constanţa, care a fost depus din funcţie de către forurile Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei, în urma unui accident de circulaţie în care acesta a fost implicat în anul 2015, a anunţat, sâmbătă, pe reţelele de socializare că se va autoincendia la manistarea de sfinţire a Catedralei Neamului, ca semn de nemulţumire că nu a fost primit într-o audienţă solicitată Patriarhului Daniel. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 The Times / România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală