ISU Bucureşti-Ilfov: O persoană s-a autoincendiat, în zona unui hotel din apropierea Catedralei Mântuirii Neamului

ISU Bucureşti-Ilfov precizează, referitor la informaţia privind un preot care s-a autoincendiat la manifestarea ocazionată de sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, că a existat un bărbat care şi-a incendiat haina, însă evenimentul s-a petrecut la un hotel din apropierea catedralei, nefiind nevoie de transportarea acestuia la spital.

"Referitor la persoana autoincendiată, se pare că a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care şi-a scos geaca şi a incendiat. Însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauză a fost condusă la secţia de poliţie, unde s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital", precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit relatărilor presei centrale, un preot din judeţul Constanţa, care a fost depus din funcţie de către forurile Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei, în urma unui accident de circulaţie în care acesta a fost implicat în anul 2015, a anunţat, sâmbătă, pe reţelele de socializare că se va autoincendia la manistarea de sfinţire a Catedralei Neamului, ca semn de nemulţumire că nu a fost primit într-o audienţă solicitată Patriarhului Daniel. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Liviu Avram spune adevărul: Dragă bugetarule, tu te bucuri, dar salariul tău de azi îmi omoară mie pensia de m…

2 Vela, dormi? / Un pompier din București, cercetat disciplinar după ce l-a criticat pe Arafat pe Facebook: Stop s…

3 Foto hot! / Nora lui Dragnea, fără sutien pe Instagram!

4 Liviu Avram / Când mai auziți vreun pesedist că îngână șlagărul „Noi am mărit salarii”, onorați-l cu un scuipat…

5 Firma de bodyguarzi a lui Sorin Ovidiu Bălan, vedetă a Antenei 3, țeapă de milioane de euro trasă statului rom…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?