Italia: Imobile demolate la Roma, într-un raid împotriva crimei organizate

Italia: Imobile demolate la Roma, într-un raid împotriva crimei organizate

Poliţia italiană a întreprins miercuri o amplă operaţiune împotriva notoriei familii de crimă organizată Casamonica. Operaţiunea a cuprins şi demolarea mai multor clădiri construite ilegal, relatează dpa.

Circa 100 de ofiţeri au participat la operaţiunea desfăşurată la periferia capitalei italiene, potrivit agenţiei de presă italiene ANSA.

Între imobilele demolate s-a numărat şi o vilă cu grădină şi piscină.

Potrivit anchetatorilor, Casamonica este una dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din regiunea Lazio. Autorităţile acuză organizaţia de dare de mită, trafic de persoane şi de droguri.

Primarul Romei, Virginea Raggi, a afirmat că operaţiunea arată că statul nu se teme să ia măsuri împotriva clanurilor interlope.

Ea a amintit că au mai avut loc raiduri similare şi în urmă cu doi ani. De atunci, au fost demolate circa 20 de imobile aparţinând familiei Casamonica, a precizat Raggi.

În cadrul unei operaţiuni separate, carabinierii din Roma au arestat miercuri 13 bărbaţi şi două femei în districtul Tor Bella Monaca. Potrivit poliţiei, aceştia erau membri ai unei organizaţii criminale implicate în traficul cu cocaină.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Câh...

4 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

5 VIDEO Erdogan e bolnav? / Sunt suspiciuni că ar avea o boală incurabilă