Îți stă mintea-n loc! Proasta României face parte din grupul Eubrasil!

Îți stă mintea-n loc! Proasta României face parte din grupul Eubrasil!

Îți stă mintea-n loc! Proasta României face parte din grupul Eurobrasil! Un detaliu mai puțin cunoscut despre Viorica Dăncilă, pe durata cât a activat ca europarlamentar PSD la Bruxelles, este calitatea de membru în Asociația Eubrasil, un grup de prietenie din care fac parte mai mulți membri ai Parlamentului European. Din grupul Eubrasil mai face parte europarlamentarul Renate Weber (ALDE), care a declarat pentru  G4Media.ro că din câte știe asociația n-a organizat până acum vreun drum în Brazilia, doar câteva evenimente la care au participat miniștri brazilieni. Brazilia este una dintre destinațiile turistice preferate ale liderului PSD. Potrivit Rise Project, Dragnea este anchetat pentru spălare de bani în Brazilia.

Europarlamentarii sunt cei care își aleg grupurile de prietenie din care doresc să facă parte, iar Viorica Dăncilă a insistat să facă parte din grupul de prietenie cu Brazilia, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Dăncilă figurează din anul 2010 ca membru de onoare în Asociație reprezentând Parlamentul European, adică la un an după ce a ajuns la Bruxelles pe listele PSD, și o găsim în continuare membru până la plecarea din PE, după ce a fost numit premier.

Citește articolul integral pe  G4Media.ro .




Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”