Îți vine să vomiți de indignare când vezi așa ceva! Cum să spui că dăruiești de Paște când punga este inscripționată cu PSD?

Îți vine să vomiți de indignare când vezi așa ceva! Cum să spui că dăruiești de Paște când punga este inscripționată cu PSD?

Îți vine să vomiți de indignare când vezi așa ceva! Cum să spui că dăruiești de Paște când punga este inscripționată cu PSD? Imagini revoltatoare, publicate chiar de un senator PSD. Lideri ai PSD Botosani s-au fotografiat distribuind pungi cu alimente, pe care era inscriptionata sigla PSD, unor nevoiasi din satele din judet.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de senatorul PSD Doina Elena Federovici, presedinte PSD Botosani. Ea spune ca pungile cu alimente au fist impartite in satele Ripiceni, Vlasinesti, Dorohoi si George Enescu. „Carvana a pornit joi, prima oprire fiind la Ripiceni, unde fiecare familie a primit cate un cadou de Paste”, mentioneaza senatorul PSD.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...