ITM Bucureşti a verificat respectarea măsurilor anti-pandemie într-un centru comercial din Bucureşti

ITM Bucureşti a verificat respectarea măsurilor anti-pandemie într-un centru comercial din Bucureşti

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a efectuat, marţi, un control într-un complex comercial din Bucureşti, pentru a verifica, printre altele, respectarea de către agenţii economici a măsurilor de limitare a răspândirii virusului, se menţionează într-un comunicat remis miercuri de instituţie.

În timpul controlului au fost verificaţi un număr de 201 angajatori şi au fost dispuse 201 de măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2, fiind aplicate şi 3 sancţiuni contravenţionale.

La acţiune au participat şi reprezentanţi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Acţiunea de control a fost organizată în contextul creşterii ratei infectării în ultima perioadă în Municipiul Bucureşti şi a fost condusă de inspectorul-şef al ITM Bucureşti, Constantin Bujor.

Alte obiective ale acţiunii de control au fost identificarea şi combaterea muncii nedeclarate şi verificarea modului de respectare a dispoziţiilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, potrivit ITM Bucureşti.

Un număr de 60 de inspectori de muncă au participat la control, fiind dotaţi cu echipamente de protecţie şi respectând normele privind prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”