ITPF Timişoara: Partea sârbă va suspenda temporar activitatea în anumite puncte ale frontierei comune

ITPF Timişoara: Partea sârbă va suspenda temporar activitatea în anumite puncte ale frontierei comune

Partea sârbă va suspenda temporar activitatea în anumite puncte ale frontierei comune cu România, începând de joi dimineaţa, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Petre Nicola.

"Partea sârbă va suspenda temporar activitatea în anumite puncte ale frontierei comune cu România. Traficul de frontieră va continua în condiţii normale prin punctele de trecere a frontierei Moraviţa, Jimbolia şi Porţile de Fier I, unde activitatea nu va fi suspendată. Măsura intră în vigoare începând de joi dimineaţa, de la ora 8,00", a afirmat Petre Nicola. AGERPRES/(A - autor: Otilia Halunga, editor: Oana Popescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?