Iulian Bulai (USR Neamţ): Îl susţin şi votez pe preşedintele Iohannis; încurajez pe toată lumea să-l voteze

Iulian Bulai (USR Neamţ): Îl susţin şi votez pe preşedintele Iohannis; încurajez pe toată lumea să-l voteze

Preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, a anunţat, marţi, că îl susţine pe preşedintele Klaus Iohannis şi îl va vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Parlamentarul a adăugat că încurajează pe toată lumea să îi ofere votul preşedintelui Klaus Iohannis dar a subliniat totodată că nu este de acord cu modul în care şeful statului a ales să facă dezbaterea din această seară.

"În acest moment, cu acest rezultat în primul tur, nu există altă opţiune şi în niciun caz Viorica Dăncilă nu e o alegere posibilă pentru România. Asta nu înseamnă însă că nu consider modul de organizare a dezbaterii din această seară drept o încălcare a normelor care fac normală o societate. Rolul presei este să fie critică la adresa puterii şi a politicienilor, oricine ar fi ei. Datoria unui politician este să se expună chestionării presei, fără a alege pe persoană fizică cine e presa. În spiritul democraţiei pe care o reprezintă, domnul Iohannis (mai exact, stafful său) ar fi trebuit să trimită invitaţii instituţiilor de presă, în mod cât mai larg şi nediscriminatoriu, lăsând la latitudinea acestor instituţii nominalizarea ziariştilor care să le reprezinte", a scris deputatul Iulian Bulai pe pagina lui de Facebook.

Dan Barna a obţinut în judeţul Neamţ un procent de 12,10% din voturile valabil exprimate în primul tur al alegerilor prezidenţiale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel