Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol, într-un nou serial de comedie la Pro TV

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol, într-un nou serial de comedie la Pro TV

Pe lângă noua serie „Groapa“ și sezonul 3 din „Clanul“ , postul de televiziune pregătește pentru această toamnă un serial de comedie cu unii dintre cei mai bine cotați actori români.

Actorul Iulian Postelnicu a interpretat un polițist și în filmul „Oameni de treabă“

Pro TV a început filmările unui nou serial, „Brigada Nimic“, o comedie originală care promite să ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile. O gașcă de polițiști neadaptați lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei. Într-un mod surprinzător, brigada reușește întotdeauna să le rezolve.

Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate.

Din distribuția serialului „Brigada Nimic“ fac parte actorii: Iulian Postelnicu , Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Despre noul serial, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, declară: „Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât Pro TV este casa serialelor românești, de la comedie incitantă la dramă palpitantă“.

Recent, la Premiile Gopo 2023, Iulian Postelnicu a fost desemnat Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul din filmul „Oameni de treabă“ .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat