Ivana Knoll, declarații care vor enerva milioane de oameni. „Nu cred că Argentina e o echipă așa bună” FOTO

Ivana Knoll, declarații care vor enerva milioane de oameni. „Nu cred că Argentina e o echipă așa bună” FOTO

Croația a fost eliminată de la Campionatul Mondial de fotbal și va juca doar finala mică, după ce a fost învinsă de Argentina, scor 0-3, însă miss Croația a declarat că nu este impresionată de argentinieni.

Ivana Knoll a fost în centrul atenției pe durata întregului Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, datorită modului în care s-a îmbrăcat la partidele pe care Croația le-a jucat la turneul final.

Femeia supranumită „cea mai frumoasă femeie de la CM” a fost dezamăgită de eliminarea naționalei țării sale și a spus că nu este impresionată de naționala lui Messi.

„Nu cred că Argentina este o echipă așa bună, de asta sunt așa supărată. Nu am avut o zi bună, am avut chiar o zi proastă. Asta a fost tot", a afirmat Ivana Knoll, scrie Marca.

Ivana Knoll a atras atenția tuturor și a ajuns să aibă peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, postând pe rețelele de socializare în fiecare zi fotografii din Qatar.

Miss Croația își va face apariția pentru ultima dată la Campionatul Mondial sâmbătă, atunci când naționala țării sale va juca finala mică, împotriva învinsei dintre Maroc și Franța.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?