Ivana Knoll îi sfidează pe arabi. Cum a apărut cea mai înfocată suporteră a Croației pe stadion. FOTO

Ivana Knoll îi sfidează pe arabi. Cum a apărut cea mai înfocată suporteră a Croației pe stadion. FOTO

Ivana Knoll continuă să-i sfideze pe qatarezi! Cea mai cunoscută suporteră a Croației și supranumită de către englezii de la The Sun ”cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, frumoasa brunetă nu ține cont de regulile de conduită din țara arabă și mai-mai că s-a dezbrăcat pe stadion.

Ivana Knoll îi sfidează pe qatarezi chiar la ei acasă. Foto Facebook

După ce a postat fotografii extrem de îndrăznețe din timpul meciului Croația - Canada, încheiat 4-1, fosta Miss a fost luată la țintă pe rețelele sociale. Qatarezii s-au arătat nemulțumiți de modul în care croata a ales să se îmbrace, încălcând astfel toate regulile morale din țara care găzduiește Campionatul Mondial.

Ivana, la meciul Croația - Canada, încheiat 4-1. Foto Instagram

Ivana, la meciul Croația - Canada, încheiat 4-1. Foto Instagram

Din cauza ținutelor considerate indecente, Knoll riscă sancțiuni destul de dure, de la interzicerea accesului în spațiile publice, la o amendă de 3.000 de euro sau chiar câteva zile de închisoare.

Însă a ales să ignore cu nonșalanță aceste lucruri și a apărut într-o rochie extrem de scurtă și decoltată la meciul Croația - Canada 4-1. În plus, a postat fotografiile pe rețelele sociale și a stârnit un nou val de critici, chiar dacă a adunat și peste 80.000 de aprecieri în câteva ore.

Sunt surprins că nu ești deja la închisoare”, ”De ce nu vrei să respecți regulile?”, ”E rușinos modul în care te afișezi” sau ”La următorul meci nu o să te mai vedem. O să fii arestată” au fost doar câteva dintre reacțiile arabilor, în timp ce restul lumii a susținut-o pe frumoasa fană.

Fosta Miss Croația, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată pe stadion. Foto Instagram

Fosta Miss Croația, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată pe stadion. Foto Instagram

În urmă cu câteva zile, Ivana Knoll a catalogat organizarea CM Qatar 2022 drept un ”dezastru” și un ”circ” pentru că apropiații săi nu au primit nici acum Hayya, legitimația necesară pentru a intra la meciuri.

E un dezastru. Îmi pare rău pentru cei care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza celei mai proaste organizări din istorie. Prietenii mei nici acum n-au primit cardul Hayya, deși au trecut 20 de zile și au bilete pentru toate meciurile.

Evident, eu sunt aici, sunt norocoasă că pot încuraja naționala Croației. E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”, a transmis Ivana Knoll, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Grupa F, Cupa Mondială 2022, program

23 noiembrie

Maroc - Croația 0-0

Belgia - Canada 1-0

27 noiembrie

Belgia - Maroc 0-2

Croația - Canada 4-1

1 decembrie

Croația - Belgia, ora 17:00, TVR 1

Canada - Maroc, ora 17:00, TVR 2

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?