Ivanka Trump criticată pentru rochia ei metalizată, comparată cu folia termoizolantă cu care sunt acoperiți refugiații

Ivanka Trump criticată pentru rochia ei metalizată, comparată cu folia termoizolantă cu care sunt acoperiți refugiații

La sfârșitul săptămânii trecute, în ziua când era lansat decretul antiimigrație al tatălui său, Ivanka Trump a postat pe Instagram o poză primită cu un val de critici pe rețelele de socializare, relatează ziarul El Pais.

Sursa foto: Instagram

Ivanka Trump și soțul său Jared Kushner au pozat îmbrăcați în haine de seară pentru o cină de gală la hotelul Capital Hilton din Washington.

Fiica lui Donald Trump zâmbește îmbrăcată într-o rochie argintie metalizată a creatoarei de modă Carolina Herrera și având un preț estimativ de 5.000 de dolari, potrivit datelor de pe site-ul magazinului Neiman Marcus.

Spațiul de comentarii al fotografiei s-a umplut repede de critici și reproșuri privind lipsa de sensibilitate a fiicei lui Trump față de migranții și refugiații afectați de această măsură.

"... Mai bine ai investi banii în salvarea vieților refugiaților, nu în rochii", scrie într-un comentariu. "Marca lui Ivanka Trump a devenit o glumă", se arată într-un alt mesaj.Pe Twitter, fotografia lui Ivanka a fost pusă alături de cea a unui copil de refugiat din Orientul Mijlociu, acoperit cu o folie termoizolantă (tot din textură metalică), după ce călătorise pe mare la temperaturi scăzute.

"Cui îi stă mai bine?" este întrebarea scrisă sub cele două imagini, făcând aluzie la pozele care apar în revistele mondene și în care cititorii trebuie să aleagă între două celebrități care au fost îmbrăcate cu aceeași rochie la o gală festivă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …