Ivanka Trump criticată pentru rochia ei metalizată, comparată cu folia termoizolantă cu care sunt acoperiți refugiații

Ivanka Trump criticată pentru rochia ei metalizată, comparată cu folia termoizolantă cu care sunt acoperiți refugiații

La sfârșitul săptămânii trecute, în ziua când era lansat decretul antiimigrație al tatălui său, Ivanka Trump a postat pe Instagram o poză primită cu un val de critici pe rețelele de socializare, relatează ziarul El Pais.

Sursa foto: Instagram

Ivanka Trump și soțul său Jared Kushner au pozat îmbrăcați în haine de seară pentru o cină de gală la hotelul Capital Hilton din Washington.

Fiica lui Donald Trump zâmbește îmbrăcată într-o rochie argintie metalizată a creatoarei de modă Carolina Herrera și având un preț estimativ de 5.000 de dolari, potrivit datelor de pe site-ul magazinului Neiman Marcus.

Spațiul de comentarii al fotografiei s-a umplut repede de critici și reproșuri privind lipsa de sensibilitate a fiicei lui Trump față de migranții și refugiații afectați de această măsură.

"... Mai bine ai investi banii în salvarea vieților refugiaților, nu în rochii", scrie într-un comentariu. "Marca lui Ivanka Trump a devenit o glumă", se arată într-un alt mesaj.



Pe Twitter, fotografia lui Ivanka a fost pusă alături de cea a unui copil de refugiat din Orientul Mijlociu, acoperit cu o folie termoizolantă (tot din textură metalică), după ce călătorise pe mare la temperaturi scăzute.

"Cui îi stă mai bine?" este întrebarea scrisă sub cele două imagini, făcând aluzie la pozele care apar în revistele mondene și în care cititorii trebuie să aleagă între două celebrități care au fost îmbrăcate cu aceeași rochie la o gală festivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...