Ivanka Trump: ''Dați-i o șansă tatălui meu!''

Ivanka Trump: ''Dați-i o șansă tatălui meu!''

Ivanka Trump, fiica președintelui american ales Donald Trump, a făcut apel la detractorii tatălui său ''să-i dea o șansă'', recunoscând totodată că ea îl sfătuiește uneori să nu mai posteze mesaje pe Twitter, relatează vineri AFP.

Exprimându-se în cadrul unei emisiuni la canalul de televiziune ABC, difuzată cu câteva ore înainte de învestitura tatălui său în funcția de la Casa Albă, Ivanka Trump (35 de ani), fiica preferată a lui Donald Trump, a recunoscut că ''țara este foarte divizată''.

Dar ''am văzut, toată viața mea, că tatăl meu este un unificator incredibil. Prin urmare, fiecăruia dintre detractorii săi, i-aș spune 'Dați-i timp, lăsați-l să-și preia funcția, lăsați-l să dovedească faptul că v-ați înșelat''', a declarat Ivanka, promițând că discursul de învestitură al lui Trump va fi unul ''al unității și al optimismului''.

În privința femeilor neliniștite în legătură cu sosirea la putere a miliardarului, dintre care multe intenționează să manifesteze sâmbătă, Ivanka a dat asigurări că tatăl său ''toată viața le-a susținut și le-a apărat pe femei''.

Întrebată dacă i-a spus tatălui său, criticat des pentru nenumăratele sale postări pe Twitter pe toate subiectele, să înceteze să mai facă acest lucru, Ivanka a răspuns: ''Desigur, i-am spus uneori să nu mai facă''. Ea a răspuns însă că postarea pe Twitter este un mijloc ''foarte puternic'' care îi permite ''să transmită direct'' mesajul său.

Ivanka, fost manechin devenită femeie de afaceri, a caracterizat drept ''nepotrivit'' titlul de ''adevărata Primă Doamnă'' pe care i l-au atribuit unele media americane, deoarece ea este mai vizibilă alături de tatăl său decât Melania, cea de-a treia soție a miliardarului. ''Există o 'Primă Doamnă', și Melania va fi o 'Primă Doamnă' incredibilă. Sunt mândră de ea'', a dat asigurări Ivanka.

În timp ce soțul său Jared Kushner — ''o ființă remarcabilă'', în opinia sa, — a fost numit înalt consilier la Casa Albă, Ivanka Trump, mamă a trei copii, nu a exclus faptul de a se implica și ea în unele dosare. ''Prioritatea mea este de a mă muta la Washington, de a călători prin țară, de a asculta și de a vedea cum pot avea o valoare adăugată pozitivă'', a explicat fiica lui Trump.

Ivanka a dat asigurări printre altele că, în pofida amărăciunilor din campania prezidențială și a înfrângerii usturătoare a lui Hillary Clinton, ea rămâne ''prietenă'' cu fiica fostei candidate democrate, Chelsea Clinton (36 de ani), care are aproape aceeași vârstă cu a sa. ''Nu am vorbit cu ea încă despre provocările legate de această nouă etapă, dar intenționez să fac acest lucru'', a mai spus Ivanka Trump.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro