Jada Pinkett îl lasă singur pe Will Smith într-un moment dificil al carierei sale

Jada Pinkett îl lasă singur pe Will Smith într-un moment dificil al carierei sale

Actriţa americană Jada Pinkett Smith l-a acuzat pe soţul său, Will Smith, că a reacţionat "în mod exagerat" la ceremonia premiilor Oscar, precizând că nu "avea nevoie să o protejeze", relatează online ziarul spaniol ABC.

Jada Pinkett Smith, care menţine de 25 de ani o căsătorie deschisă cu Will Smith, nu încetează să surprindă. Dacă în urmă cu o săptămână părea să fie considerată vinovată pentru reacţia înfuriată a soţului său la gala premiilor Oscar, în prezent actriţa a pasat întreaga responsabilitate asupra recentului laureat a premiului Oscar, lăsându-l singur în faţa oprobiului public.

Jada nu este totuşi "supărată" pe Will Smith, după palma pe care acesta i-a dat-o lui Chris Rock, dar şi-ar fi dorit să nu fi existat acest contact fizic. "S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat", a declarat ea unor surse apropiate.

"Atât el cât şi ea ştiu acest lucru. Sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat", a declarat în exclusivitate sursa pentru publicaţia Us Weekly.

După această agresiune asupra lui Chris Rock, care glumise pe seama alopeciei soţiei sale, evenimentele s-au succedat intempestiv, astfel încât Will Smith a fost nevoit să se interneze într-o clinică pentru gestionarea stresului.

Potrivit Us Weekly, cea care a provocat situaţia asigură că nu dorea ca soţul ei să se implice într-o altercaţie ca să o apere. "Ea face parte din acele femei care nu au nevoie de protecţie. Nu avea nevoie de ceea ce a făcut el. Nu avea nevoie de o astfel de protecţie", a precizat sursa, care asigurat însă, că "Jada va fi alături de el".

Academia de film americană (AMPAS) se reuneşte vineri pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva lui Will Smith. AMPAS a precizat că această reuniune a fost devansată cu zece zile, având în vedere că Will Smith a demisionat între timp din această instituţie.

Actorul american nu va mai avea astfel nevoie de o perioadă suplimentară pentru a-şi pregăti apărarea în această procedură disciplinară ce ar fi putut să ducă la suspendarea sau expulzarea starului hollywoodian din rândurile organizaţiei.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?