Jaf ca-n filme în Arad! 300.000 de euro furați din seiful unei bătrâne de 87 de ani!/Cine-o fi adevăratul proprietar al banilor?

Jaf ca-n filme în Arad! 300.000 de euro furați din seiful unei bătrâne de 87 de ani!/Cine-o fi adevăratul proprietar al banilor?

Jaf ca-n filme la Arad, acolo unde s-au sustras 300.000 de euro în numai câteva minute. Poliţiştii au demarat deja o anchetă pentru a afla cum a fost posibil ca din locuința unei bătrâne de 87 de ani să dispară o asemenea sumă de bani.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Pâncota, din județul Arad.

Hoțul a mers la „pont”? Afirmații contradictorii

Bătrâna jefuită le-a declarat polițiștilor că o persoană mascată a intrat peste ea în locuinţă şi a agresat-o până a spus unde ţine banii. Pe de altă parte, informează IPJ Arad, presupusul furt ar fi fost sesizat de un bărbat de 59 de ani din localitate. El le-a zis polițiștilor că mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa mamei sale, de unde au sustras uriașa sumă de bani.

„Din cercetări a reieşit că o persoană mascată ar fi pătruns, prin efracţie, în imobilul în cauză unde, adresând ameninţări verbale cu acte de violenţă femeii de 87 de ani, i-a cerut să îi indice locul unde se află banii. Autorul, prin forţarea unui seif, ar fi reuşit să sustragă suma de aproximativ 300.000 de euro, aşa cum reiese din declaraţiile persoanei vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar ce vizează săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

4 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...