Jaful SECOLULUI în Japonia! Amănunte INCENDIARE!

Jaful SECOLULUI în Japonia! Amănunte INCENDIARE!

Jaf coordonat in Japonia: S-au retras cate 100.000 de yeni de la 1.400 de bancomate, cu carduri clonate. Niciun hot nu a fost prins! Membri ai unei organizatii mafiote sunt suspectati ca au furat peste 1,4 mld. yeni (12,7 mil. dolari) de la bancomate in Japonia in mai putin de trei ore, printr-un indraznet jaf ce a implicat peste o mie de retrageri coordonate, scrie The Guardian.

Politia apreciaza ca pana la 100 de persoane, niciuna prinsa, au lucrat impreuna folosind carduri de credit false continand date bancare obtinute ilegal de la o banca din Africa de Sud.

Hotii au folosit cardurile la bancomatele din 1.400 de magazine de cartier in dimineata zilei de 15 mai.

Fiecare a facut o singura retragere de 100.000 de yeni, maximul permis de ATM-uri. Hotii au vizat bancomate din capitala Tokyo si din alte 16 prefecturi.

Datele privind tranzactiile de la bancomate sugereaza ca infractorii au folosit informatiile a 1.600 de carduri de credit emise de o banca sud-africana, ce nu a fost nominalizata.

Presa japoneza sugereaza ca membrii organizatiei s-ar putea sa nu mai fie in tara.

Faptul ca au folosit carduri emise in alta tara, intr-o zi a saptamanii cand bancile erau inchise, inseamna ca au avut destul timp sa paraseasca tara inainte de a fi descoperita fapta.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro