Jandarm rănit în cap cu un scaun de un suporter în timpul meciului U Cluj-FC Hermannstadt

Jandarm rănit în cap cu un scaun de un suporter în timpul meciului U Cluj-FC Hermannstadt

Un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost rănit în cap cu un scaun de un suporter, duminică, în timpul meciului de fotbal dintre U Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu.

"Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ", a informat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior a fost transportat la UPU Cluj pentru investigaţii amănunţite. AGERPRES / (AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Irina Poenaru, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop'' Cluj-Napoca /Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro