Jandarmeria Română: 79 de persoane au fost reținute și conduse către secțiile de poliție după violențele de la protest

Jandarmeria Română: 79 de persoane au fost reținute și conduse către secțiile de poliție după violențele de la protest

79 de persoane au fost reținute și conduse către secțiile de poliție în vederea stabilirii identității, precum și a gradului de implicare sau vinovăție în ceea ce privește incidentele petrecute la protestul din Piața Victoriei, informează un comunicat de presă al Jandarmeriei Române.

* LIVE UPDATE Protestul din fața Guvernului s-a încheiat. Jandarmii au confiscat sticle incendiare, petarde și torțe. 20 de persoane au fost reținute (FOTO/VIDEO)

* Jandarmeria, apel la manifestanți: Am primit imagini și înregistrări; dacă dețineți materiale, vă rugăm să le puneți la dispoziție

Potrivit sursei citate, începând de noaptea trecută, cât și în continuare, personalul specializat al Jandarmeriei Române analizează imaginile operative, cât și materialele foto-video primite din partea cetățenilor care s-au aflat în Piața Victoriei, pentru identificarea și sancționarea, conform legii, a persoanelor care au comis fapte antisociale ce au dus la tulburarea ordinii publice.

Jandarmeria mai anunță că la nivel național s-au desfășurat 70 de adunări publice, dintre care 13 au fost declarate, conform legii.

Cu excepția evenimentelor din Capitală, până la acest moment nu au fost raportate alte incidente în ceea ce privește tulburarea ordinii publice.

Jandarmii mulțumesc tuturor cetățenilor care au manifestat pașnic și au respectat indicațiile forțelor de ordine, disociindu-se de grupurile de persoane care au acționat violent.

În acest context, jandarmeria Română solicită cetățenilor și mass-media, în situația în care dețin imagini foto-video cu persoanele care s-au manifestat violent, să le pună la dispoziție prin intermediul e-mailului: op_jr@mai.gov.ro .

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate