Jandarmeria Română: Un jucător de la CFR Cluj, amendat cu 500 de lei pentru că a înjurat un suporter

Jandarmeria Română: Un jucător de la CFR Cluj, amendat cu 500 de lei pentru că a înjurat un suporter

Un jucător de la CFR Cluj 1907 a fost amendat cu 500 lei pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare, săvârşite în spaţiul public, în urma unui conflict cu un suporter, după meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi O.S.K. Sepsi.

"După terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC CFR Cluj - O.S.K. Sepsi, în jurul orei 21,35, doi jucători de la CFR Cluj 1907 au ieşit pe poarta de acces a stadionului, cu maşina personală. Un suporter al echipei gazdă aflat pe trotuar în afara arenei sportive i-a apostrofat pe cei doi cu privire la modul cum joacă echipa. Cei doi jucători au coborât din maşină, iar unul dintre aceştia i-a adresat suporterului injurii", informează Biroul de presă al Jandarmeriei Române.

Un echipaj de jandarmi a intervenit, pentru aplanarea conflictului.

În urma incidentului, jucătorul care a adresat injurii a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor art. 2, pct. 1 şi sancţionat de art. 3, alin. 1, lit.b din Legea 61/1991, pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare, săvârşite în spaţiul public. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …

5 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…