Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

Janet Jackson s-a despărțit de cel de-al treilea soț, la doar câteva luni după ce a dat naștere primului ei copil, relatează luni The Telegraph.

Sursa foto: facebook.com/ JanetJackson

Jackson, 50 de ani, s-a căsătorit cu miliardarul qatarez Wissam al-Mana în 2012 și și-au anunțat nunta la un an după eveniment. După o îndelungă deliberare cu privire la cât de fastuoasă să fie ceremonia, Jackson a acceptat sugestia lui Al-Mana pentru o ceremonie simplă, desfășurată într-un cadru privat, au declarat surse pentru site-ul dedicat celebrităților, TMZ.

Cuplul s-a mutat la Londra, unde a dus o viață discretă și liniștită.

Janet, una dintre cele mai de succes artiste din lume, și-a redus dramatic activitatea muzicală, existând zvonuri că s-a convertit la Islam.

Potrivit TMZ, la dorința lui Al-Mana, Janet a adoptat un stil vestimentar mult mai cuminte în timpul turneului din 2014 — purtând ținute care îi acopereau tot corpul, în loc de vestimentația îndrăzneață pentru care era cunoscută — schimbare care s-a resimțit și în videoclipurile artistei.

"A înnebunit-o și a simțit că își pierde baza de fani", a povestit o sursă citată de ziarul britanic.

Janet a crezut că sarcina îi va ajuta să își repare relația, însă situația a continuat să se deterioreze, a informat TMZ.

Nici Jackson, nici Al-Mana nu au comentat dezvăluirile din presă, însă revista People a confirmat despărțirea celor doi.

Jackson era la al treilea mariaj, după căsătoria cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii '80, și cea cu René Elizondo Jr. între 1991 și 2000.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale