Japonia: Prim-ministrul Shinzo Abe ar putea vorbi despre problemele sale de sănătate în această săptămână (media)

Japonia: Prim-ministrul Shinzo Abe ar putea vorbi despre problemele sale de sănătate în această săptămână (media)

Prim-ministrul japonez Shinzo Abe intenţionează să organizeze o conferinţă de presă cât mai curând în această săptămână cu privire la problemele sale de sănătate după ce vizitele recente la un spital au alimentat îngrijorările publicului, a relatat marţi presa locală, citată de Reuters.

Abe a vizitat luni un spital din Tokyo pentru a doua oară în câteva zile, spunând că a primit rezultatele unei examinări efectuate săptămâna trecută şi a fost supus unor controale suplimentare.

El le-a declarat reporterilor după vizită că vrea să vorbească din nou mai târziu despre testele sale medicale.

Canalul TV Tokyo, citând o sursă guvernamentală, a declarat marţi că conferinţa de presă ar putea avea loc cât mai curând în această săptămână pentru a oferi o actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Abe, precum şi măsuri suplimentare împotriva COVID-19.

Întrebat despre planurile pentru o conferinţă de presă, în timpul unui briefing regulat marţi, purtătorul de cuvânt al guvernului Yoshihide Suga s-a referit la comentariile lui Abe din ziua precedentă fără a elabora mai mult.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro