Javra lui Dragnea NU demisionează: „Se întâmplă şi astfel de tragedii”

Javra lui Dragnea NU demisionează: „Se întâmplă şi astfel de tragedii”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, potrivit News.ro, că „din fericire”, uciderea poliţistului din Timiş nu este un caz cu care MAI se confruntă foarte des:

Vreau să transmit condoleanţe familiei şi camarazilor poliţistului ucis. Era un poliţist bun, cu 20 de ani de experienţă. Este un eveniment teribil pentru noi, cu care, din fericire, nu ne confruntăm prea des. Criminalitatea în ţara noastră nu are un caracter atât de violent, dar se întâmplă şi astfel de tragedii. Colegii mei sunt mobilizaţi până la ultimul pentru a-l prinde pe criminal. Din păcate, pe poliţistul ucis, tată a doi copii, nu îl mai putem aduce înapoi. Ne gândim ce putem face pentru familie, să îi ajutăm cum putem. Am avut o lege care a fost aprobată în Parlament, atacată la CCR, care nu a putut intra în vigoare. Cred că nu greşesc când spun că a fost cel mai dezbătut proiect de act normativ din ultimii doi ani. Această lege va face obiectul unei iniţiative parlamentare, eu nu renunţ ca acest pachet, care reprezintă un mijloc prin care întărim autoritatea poliţistului, să treacă şi să intre în vigoare”, a spus ministrul Carmen Dan, potrivit sursei citate.

Anterior, Carmen Dan transmisese condoleanțe pe Facebook familiei polițistului ucis în misiune:

Doresc să transmit și pe această cale sincere condoleanțe soției, copiilor și colegilor polițistului ucis astăzi în misiune.

Sunt profund îndurerată de faptul că un polițist cu o carieră de peste 20 de ani, care s-a luptat în fiecare zi cu cei certați cu legea, a sfârșit atât de tragic.

Totodată, apreciez faptul ca polițistul rănit în aceeași misiune s-a întors pentru a îl cauta pe criminal, după ce a primit îngrijiri medicale. Îi mulțumesc pentru dăruire și profesionalism!

Am solicitat conducerii Poliției Române să facă tot posibilul și să mobilizeze toți colegii disponibili pentru capturarea criminalului.

La Timiș au fost trimiși în sprijin colegi din București, de la Institutul Național de Criminalistică, de la Direcția Investigații Criminale și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. În căutări sunt angrenați și ofițerii de la Direcția Operațiuni Speciale.

Fac un apel la toate forțele de ordine care participă la căutarea criminalului să depună toate eforturile pentru ca acest criminal să fie găsit!
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră