Javrei Naționale îi PUTE școala de STAT! Uite cât plătește pentru PARTICULARA odraslei!

Javrei Naționale îi PUTE școala de STAT! Uite cât plătește pentru PARTICULARA odraslei!

„Patriotul Național”, poate cea mai mare javră din istoria recentă a României, și-a trimis fiul să studieze în sistemul de învățământ privat, la Școala Europeană din București, instituţie care taxează elevii cu circa 7.000 de euro/an plus alte cheltuieli adiacente. În total, Javra Națională plătește aproape 9000 de euro pe an.

Uite ce posta pe 1 Decembrie, pe Facebook, acest nemernic:

„La multi ani Romania - la multi ani romanilor!!!

In cele mai grele si intunecate momente eu tot cred in Romania si in oamenii sai, imi iubesc tara unde parintii si copiii nostri traiesc si tot sunt mandru ca sunt roman!

1 Decembrie este ziua Romaniei ( nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii ( nu a dezbinarii intre cei "buni" care tin cu niste fanarioti vremelnici si cei "rai" care nu pot fi nici cumparati cu functii nici eliminati cu forta bruta) / 1 Decembrie este ziua romanilor ( nu a celor care o vand si o umilesc) !!!

"Doamne , ocroteste-i pe romani!'! - mai ales de "fanariotii" care o conduc azi!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...