JEG uman! Gest incalificabil al protestatarului Mihai Dide la moartea jandarmeriței din Suceava

JEG uman! Gest incalificabil al protestatarului Mihai Dide la moartea jandarmeriței din Suceava

JEG uman! Gest incalificabil al protestatarului Mihai Dide la moartea jandarmeriței din Suceava. Cristian Mihai Dide, un protestatar care s-a făcut cunoscut în mișcarea #Rezist la manifestațiile din ultima perioadă, a avut o reacție incalificabilă la știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă la spital.

„One more down! Du-te după Giani”, a scris Dide, pe Facebook, distribuind știrea cu femeia jandarm în vârstă de 40 de ani care a decedat miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava.

NOTĂ Facem precizarea că site-ul Comisarul.ro nu are nicio legătură cu acest personaj și că distribuirea știrii Agerpres de pe site-ul nostru nu ne implică în niciun fel. Suntem alături de familia îndurerată.

Toți prietenii lui de pe Facebook l-au criticat pentru mesajul său ieșit din comun, ba unora el le-a și răspuns.

„Nu este comentariul pe care îl așteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îți fie rușine! Cu toata ura pe care o am față de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, i-a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține... Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul deplasat al acestuia.

„Ei au avut compasiune de Doru Oprea când i-a scos schija de lângă femurală?”, adăugat el într-un alt comentariu.

Cristian Mihai Dide s-a făcut cunoscut în timpul protestelor recente față de modificările din justiție, intrând în grupul organizatorilor #Rezist. El s-a făcut remarcat de mai multe ori în ultima perioadă, ultima dată după ce l-a filmat pe președintele CCR Valer Dorneanu în timp ce se îndrepta spre locuința sa din București. Protestatarii nu l-au agresat fizic pe Valer Dorneanu, iar protestarii nu au încălcat legea prin faptul că l-a huiduit pe preşedintele Curţii Constituţionale, a spus el ulterior.




Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...