Jegul, făcut GENERAL, ILEGAL, de Iliescu!

Jegul, făcut GENERAL, ILEGAL, de Iliescu!

Prima stea de general a fost primită de Jeg prin încălcarea a cel puțin două legi, prin complicitatea mai multor generali grei.

O comisie burdu­șită cu generali ai Armatei, ministrul Apărării, Puiu Pașcu, și președintele Ion Iliescu au conlucrat impecabil pentru ca, în 2001, Gabriel Oprea să fie avansat la gradul de general. Avansarea, însă, s-a făcut ilegal. În exclusivitate, „România liberă“ a obținut de la Ministerul Apărării probele care arată fără dubiu cum mai multe articole de lege au fost încălcate cu bună știință. Rezultatul: un căpitan în rezervă a sărit peste două grade (maior și locotenent-colonel) total misterios, a fost reactivat colonel și, într-un an, a devenit general de brigadă (general cu o stea).

Totul se întâmpla în primul an al ultimului mandat de președinte al lui Ion Iliescu, la doar un an după ce Oprea devenise doctor prin plagiat.

Răspunsurile obținute, în premieră, de către RL  atât de la Ministerul Apărării, cât și de la Administrația Prezidențială contrazic prevederile legale și arată că MApN încă îl protejează pe Oprea. Dar confirmă al doilea mare act de impostură al lui Oprea, pe lângă plagiat: avansările în grad militar.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro