Jigodia Națională, o nouă pupătură-n curuleț la frățiorii lui musulmănei

Jigodia Națională, o nouă pupătură-n curuleț la frățiorii lui musulmănei

Jigodia Națională Victor Ponta nu ratează ocazia de a depune o nouă pupătură-n curuleț la frățiorii lui musulmănei. Mai mult, face și pe moralistul, jevrotenia.

Uite ce-a scris pe Facebook:

„Cu ocazia inceputului Lunii Sfinte a Ramadanului le urez tuturor musulmanilor pace, liniste si fericire alaturi de toti ceilalti locuitori ai Romaniei - indiferent de religia si credinta lor!

Stiu ca politicieni populisti si cinici alaturi de jurnalisti dornici de audienta cu orice pret incearca in ultima perioada sa foloseasca diferentele de religie in scopurile lor meschine / dar eu sunt convins ca Romania poate si trebuie sa ramana o tara toleranta in care fiecare cetatean onest sa poata sa isi practice credinta si in care respectul si valorile comune sa ne uneasca pentru binele comun.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...