Jigodiile dracului! Oamenii lui Oprișan le interzic jurnaliștilor Pro TV să mai intre în Vrancea: „Să nu mai veniți aici că nu meritați. V-ați umplut de rușine”

Jigodiile dracului! Oamenii lui Oprișan le interzic jurnaliștilor Pro TV să mai intre în Vrancea: „Să nu mai veniți aici că nu meritați. V-ați umplut de rușine”

Jigodiile dracului! Oamenii lui Oprișan le interzic jurnaliștilor Pro TV să mai intre în Vrancea: „Să nu mai veniți aici că nu meritați. V-ați umplut de rușine”.

Marius Manoliu, consilier personal al primarului PSD din Focsani, Cristi Misaila, lanseaza un atac violent la adresa jurnalistilor de la Pro TV. Pro TV prezinta, duminica seara, episodul „Vrancea” din seria „Judete la stapan”.

Manoliu sustine ca jurnalistii Pro TV ii „denigreaza miseleste” pe locuitorii din Vrancea, care i-au primit in „casa lor”. „Sa nu mai veniti aici ca nu meritati”, le-a transmis Manoliu jurnalistilor pe pagina de Facebook a emisiunii „Romania, te iubesc!”.

 Marius Manoliu este membru al PSD, in organizatia de tineret (TSD). Pe langa functia de consilier al primarului Focsaniului, partidul l-a facut si membru in consiliul de administratie al societatii de termoficare ENET, functie de asemenea retribuita.

PSD Vrancea este condus de Marian Oprisan, care de peste 20 de ani conduce si Consiliul Judetean Vrancea.

Jurnalista Paula Herlo, realizatoare a emisiunii „Romania, te iubesc”, a anuntat vineri ca a fost sunata de Marian Oprisan pentru a-i reprosa realizarea unui reportaj despre Vrancea in cadrul serialului „Judete la stapan”.

Oprisan a sunat-o pe Paula Herlo inainte de difuzarea materialului despre Vrancea si a reprosat pe un ton rastit ca este o „manipulare de tip ordinar” ce face Pro TV.

„Inainte de a ne trimite raspunsurile m-a si sunat, aparuse deja un promo cu inceputul nostru de emisiune, erau acolo toate judetele. Si a avut senzatia ca facem o comparatie, adica in acelasi reportaj vor intra toate cinci judete. M-a sunat sa-mi spuna ca este o greseala ce fac. I-am explicat sa i-am alocat Vrancei o ora de emisiune, sa stea linistit.De aici discutia a divagata si a spus ca tot ce facem noi este o manipulare de tip ordinar, ca sa il citez, sa suntem in campanie electorala. I-am spus ca suntem jurnalisti si ca nu facem politica.

M-a atacat la telefon, bineinteles ca emisiunea nu este vreun elogiu la adresa lui Marian Oprisan sau la adresa celor care au condus Vrancea pentru ca nu exista vreun motiv sa facem asta. Marian Oprisan zice ‘Vrancea arata bine’. Nu, nu arata bine, ca sa fim foarte clari, cum zice el, sa fim bine intelesi”, a declarat Paula Herlo in avanpremiera emisiunii de duminica.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”