Jim Carrey, dat în judecată pentru omor din culpă de mama Cathrionei White. Cronica unei sinucideri - VIDEO

Jim Carrey, dat în judecată pentru omor din culpă de mama Cathrionei White. Cronica unei sinucideri - VIDEO

Jim Carrey este adus în instanţă. Brigid Sweetman, mama Cathrionei White, fosta iubită a actorului, a înaintat marţi un proces la Curtea Superioară din Los Angeles, susţinând că starul în vârstă de 54 de ani a avut un rol decisiv în moartea fiicei sale, relatează Entertainment Tonight.

Jim Carrey, dat în judecată pentru omor din culpă de mama Cathrionei White. Cronica unei sinucideri - VIDEO

Acuzaţiile lui Sweetman vin în întâmpinarea unor declaraţii mai vechi de-ale lui Mark Burton, fostul soţ al Cathrionei, care pretinde că această a contactat trei boli cu transmitere sexuală de la Carrey, actorul minţind apoi în legătură cu problemele medicale pe care le avea.

Documentele judiciare susţin că atunci când White i-a cerut explicaţii actorului în legătură cu bolile de care el suferea, comediantul a întrerupt imediat legătură cu aceasta, arătând un dispreţ total faţă de starea ei emoţională. Carrey şi avocatul sau au negat febril aceste acuzaţii, numindu-le “revendicări false şi patetice”.

În dosar se vorbeşte de asemenea despre faptul că starul i-a procurat fostei iubite în mai multe rânduri medicamente foarte puternice care se obţin doar cu prescripţie din partea medicului, sub numele fals de “regele Arthur”. Carrey ştia despre problemele cu depresia cu care White se confruntă şi despre tentativa de suicid pe care aceasta o avusese.

White a fost găsită fără suflare în locuinţa ei pe data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui mix letal de analgezice şi de somnifere. Verdictul de moarte prin suicid a fost dat de către autorităţi în luna iulie a acestui an.

În ambele procese, atât cel intentat de Sweetman cât şi în cel al lui Burton, sunt cerute sume nespecificate de bani drept daune pentru încălcarea unor legi ca furnizarea de droguri ilegale şi omor din culpă. Recent au fost făcute publice şi mesajele dintre Jim Carrey şi Cathriona, dar şi o scrisoare a lui White pentru actorul hollywoodian.

“Lui Jim Carrey ar trebui să-i fie ruşine pentru ce i-a făcut fetei mele. Şi ar mai trebui să-i fie ruşine şi pentru felul în care şi-a folosit avocaţii lui de la Hollywood că să-l facă să tacă pe Mark, ginerele meu, sperând că o să scape basma curată şi nu o să-l tragă nimeni la răspundere pentru ce a făcut”, spunea Sweetman într-o declaraţie oferită pentru Entertainment Tonight. În procesul cu starul, femeia este reprezentată de către Michael Avenatti, acelaşi avocat care reprezintă şi cazul lui Burton.

“Ştiţi ce? Ca mama, vreau că lumea să afle cine este domnul Jim Carrey de fapt. Omul care îi dă fiicei tale trei boli cu transmitere sexuală, minte apoi cu privire la asta, se foloseşte de avocaţii lui grozavi că să ne închidă gura tuturor din familie şi îi mai şi furnizează iubitei droguri ilegale”, a continuat Sweetman. “Orice părinte care are acasă o fiica ar trebui să citească scrisoarea lui Cat pentru Jim şi să decidă ei ce fel de om este el cu adevărat”.

Marţi, avocatul lui Carrey, a dat o declaraţie pentru Entertainment Tonight, spunând că Sweetman se îndreaptă spre o “cale întunecată”.”Este de înţeles că o mamă care şi-a pierdut fiica va cauta întotdeauna vinovaţi. Dar în ceea ce priveşte furia faţă de Jim Carrey şi tentativa ridicolă a avocatului ei de a scoate bani de pe urma morţii Cathrionei, doamna Sweetman face aceeaşi greşeală pe care o face şi domnul Mark Burton, soţul lui Cat”. Singer mai declară: “Atunci când a împlinit 30 de ani, cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, Cathriona White a avut o cădere nervoasă în urma unui mesaj primit de la mama ei pe Facebook care a avut un efect atât de devastator pentru tânără, încât aceasta a decis să-şi şteargă contul, refuzând orice contact cu mama ei”. El a continuat: “Cathriona s-a plâns în numeroase rânduri despre relaţia controversată cu mama ei şi despre modul în care a fost forţată să plece de acasă la vârsta de 15 ani.”

În luna noiembrie a anului 2015, Sweetman admite că deşi ea şi Cat aveau o relaţie destul de tensionată, vestea morţii ei a devastat-o. Această recunoaşte prinre altele şi mesajele ostile pe care i le-a trimis şi care ar fi putut să conducă la decizia fetei de a-şi pune capăt zilelor. Sweetman spune, de asemenea, că l-a întâlnit pe Carrey la înmormântarea fiicei sale şi l-a descris astfel: “e un om foarte drăguţ”.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale