JO 2020 - Tenis: ''Prea multă presiune'', a afirmat Naomi Osaka după eliminarea de la Tokyo

JO 2020 - Tenis: ''Prea multă presiune'', a afirmat Naomi Osaka după eliminarea de la Tokyo

Japoneza Naomi Osaka, eliminată în optimile de finală ale turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo , fiind învinsă de cehoaica Marketa Vondrousova (6-1, 6-4), într-o partidă disputată marţi, a declarat că "a fost un pic prea multă presiune", recunoscând că a gestionat prost această presiune asupra ei, informează AFP.

"Sunt foarte decepţionată pentru această înfrângere, dar îmi face mai rău decât altele. Totul a decurs prost astăzi şi este suficient să te uiţi la meciul meu că să-şi dai seama. Este ca şi cum toate lucrurile pe care mă bazez de obicei m-au părăsit. Am impresia că atitudinea mea pe teren nu a fost bună, pentru că nu am ştiut să fac faţă presiunii", a spus Osaka.

"Am impresia că a fost prea multă presiune în jurul acestor Jocuri. Cred, poate, pentru că nu am mai participat niciodată la Jocurile Olimpice şi pentru că a fost un an greu pentru mine. Dar rămân, totuşi, mulţumită de modul în care am jucat, ţinând cont că nu am mai fost în competiţie de ceva vreme", a adăugat Osaka.

Jucătoarea niponă, una dintre principalele pretendente la aurul olimpic, venea după o absenţă de două luni din circuitul profesionist, din cauza unor probleme legate de stres, iar în ultimele trei zile a disputat trei partide, după ce vineri a aprins vasul olimpic, cu ocazia ceremoniei de deschidere a JO 2020.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu