JO 2020: Organizatorii au anunţat 19 noi cazuri de infectare cu Covid-19 legate de Jocurile Olimpice

JO 2020: Organizatorii au anunţat 19 noi cazuri de infectare cu Covid-19 legate de Jocurile Olimpice

Organizatorii de la Tokyo au anunţat, vineri, în ziua ceremoniei de deschidere, că au fost confirmate alte 19 cazuri de infectare cu Covid-19 legate de Jocurile Olimpice, transmite DPA.

Comitetul de organizare Tokyo 2020 a precizat că numărul sportivilor testaţi pozitiv a ajuns acum la trei, iar unul dintre aceste cazuri a fost un caz contact al unui jucător ceh de volei pe plajă testat pozitiv anterior.

Acest anunţ a fost făcut într-un moment în care Japonia a înregistrat joi cel mai mare număr de cazuri de Covid-19 din ianuarie încoace, 1.979.

Numărul testelor pozitive de Covid-19 legate de Jocurile Olimpice începând cu 1 iulie a ajuns acum la 106, au confirmat organizatorii.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean