Joe Biden a ales-o şefă de campanie pentru scrutinul din 2024 pe Julie Chavez Rodriguez

Joe Biden a ales-o şefă de campanie pentru scrutinul din 2024 pe Julie Chavez Rodriguez

Președintele american, Joe Biden, a numit-o pe Julie Chavez Rodriguez şefă de campanie pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Foto Profimedia

Julie Chavez Rodriguez ocupă în prezent postul de directoare a Biroului pentru Afaceri Interguvernamentale de la Casa Albă. Ea a acceptat propunerea, potrivit unor surse familiare pe acest subiect, relatează Agerpres.

Rodriguez a fost director adjunct de campanie în campania prezidenţială din 2020 a președintelui american.

Joe Biden a anunțat că dorește să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, anunțul urmând să fie făcut oficial zilele viitoare.

Preşedintele SUA, în vârstă de 80 de ani, se pregăteşte pentru ceea ce ar putea fi o campanie contondentă. Echipa sa ia în considerare Wilmington, Delaware, unde Joe Biden are o locuinţă, ca bază a campaniei.

Alegerea lui Rodriguez poate fi considerată un soi de victorie pentru vicepreşedinta Kamala Harris, care s-a străduit să câştige establishmentul din Washington în timpul mandatului său. Rodriguez a fost consilier principal în campania prezidenţială din 2020 a senatoare Harris şi anterior a lucrat în cadrul biroului ei din Senat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!