Joe Biden a ales-o şefă de campanie pentru scrutinul din 2024 pe Julie Chavez Rodriguez

Joe Biden a ales-o şefă de campanie pentru scrutinul din 2024 pe Julie Chavez Rodriguez

Președintele american, Joe Biden, a numit-o pe Julie Chavez Rodriguez şefă de campanie pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Foto Profimedia

Julie Chavez Rodriguez ocupă în prezent postul de directoare a Biroului pentru Afaceri Interguvernamentale de la Casa Albă. Ea a acceptat propunerea, potrivit unor surse familiare pe acest subiect, relatează Agerpres.

Rodriguez a fost director adjunct de campanie în campania prezidenţială din 2020 a președintelui american.

Joe Biden a anunțat că dorește să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, anunțul urmând să fie făcut oficial zilele viitoare.

Preşedintele SUA, în vârstă de 80 de ani, se pregăteşte pentru ceea ce ar putea fi o campanie contondentă. Echipa sa ia în considerare Wilmington, Delaware, unde Joe Biden are o locuinţă, ca bază a campaniei.

Alegerea lui Rodriguez poate fi considerată un soi de victorie pentru vicepreşedinta Kamala Harris, care s-a străduit să câştige establishmentul din Washington în timpul mandatului său. Rodriguez a fost consilier principal în campania prezidenţială din 2020 a senatoare Harris şi anterior a lucrat în cadrul biroului ei din Senat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Rusia, oameni buni...

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei