Joe Biden a căzut de pe bicicletă înainte de a discuta cu trecători şi jurnalişti VIDEO

Joe Biden a căzut de pe bicicletă înainte de a discuta cu trecători şi jurnalişti VIDEO

Întâmplarea a avut loc în jurul orei 09.40 dimineaţa, în apropierea vilei preşedintelui american, potrivit unui jurnalist acreditat la Casa Albă.

Joe Biden, 79 de ani, a vrut să se oprească pentru a discuta cu trecătorii şi jurnaliştii care îl aşteptau, dar a avut probleme în a-şi elibera piciorul din pedală. El a căzut lateral, în timp ce bicicleta sa era oprită.

Liderul de la Casa Albă a fost înconjurat de membri ai echipei sale de securitate, dar s-a ridicat rapid. Întrebat cum se simte, el a răspuns „sunt bine”.

Biden a discutat timp de cinci minute atât cu trecătorii, cât şi cu jurnaliştii, după care s-a urcat din nou pe bicicletă şi a plecat.

Sănătatea tuturor preşedinţilor SUA este monitorizată îndeaproape, dar cea a lui Joe Biden are parte de o atenţie mai sporită din cauza vârstei sale avansate.

În noiembrie 2020, Biden şi-a fracturat un picior în timp ce se juca cu unul dintre cei doi ciobăneşti germani ai familiei sale.

Potrivit ultimei evaluări a medicului de la Casa Albă, cel de-al 46-lea preşedinte american este „sănătos", „în putere” şi „apt” să-şi îndeplinească funcţia, transmite AFP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență