Joe Biden îşi reia angajamentele publice după încă un test COVID-19 cu rezultat negativ

Joe Biden îşi reia angajamentele publice după încă un test COVID-19 cu rezultat negativ

„În această dimineaţă, testul antigen SARS-CoV-2 făcut de preşedinte a avut rezultat negativ, a doua zi consecutiv. El îşi va relua în siguranţă angajamentele publice şi deplasările prezidenţiale”, a precizat medicul într-un comunicat dat publicităţii de Casa Albă.

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19 în data de 21 iulie.

Preşedintele american a urmat un tratament împotriva bolii şi a avut mai multe teste negative, astfel că pe 27 iulie a ieşit din izolare.

Dar, pe 30 iulie, Biden a fost testat din nou pozitiv, fapt pus de medicul său pe seama unei „recăderi”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda