Johnny Depp ar fi lovit-o în mod repetat peste faţă pe Amber Heard, potrivit surorii actriţei

Johnny Depp ar fi lovit-o în mod repetat peste faţă pe Amber Heard, potrivit surorii actriţei

Whitney Henriquez, sora lui Amber Heard, a declarat miercuri că a fost martoră când Johnny Depp a lovit-o repetat peste faţă pe actriţă în timpul unei discuţii survenite în martie 2015, în apartamentul în care locuiau cei doi soţi, relatează EFE.

Henriquez a confirmat astfel versiunea lui Amber Heard în faţa tribunalului din Fairfax (Virginia, SUA), în care se judecă procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soţii.

Potrivit relatărilor lui Henriquez, actorul s-a certat în acea zi cu Heard, amândoi au ţipat şi, pe lângă faptul de a-şi fi lovit fosta soţie, acesta ar fi agresat-o şi pe ea.

"Nu o lovi pe sora mea", i-ar fi spus Henriquez, care a mărturisit că agentul de pază a trebuit să intervină şi să-i despartă, în timp ce Depp ţipa la ele, numindu-le "curve". Depp se pronunţase la rândul lui asupra acestei dispute, pe care care l-a numit "incidentul de pe scară", cum este deja cunoscut de către cei care urmăresc cazul.


Foto: (c)KEVIN LAMARQUE POOL/ EPA


În versiunea lui, actorul a evitat să vorbească despre faptul că le-a agresat pe cele două surori, afirmând că el a fost "adevărata victimă a agresiunii", care i-a lăsat vânătăi pe faţă. Ulterior, agentul de pază Travis McGivern a depus o mărturie care coincidea cu relatările făcute de Johnny Depp.

La rândul său, Amber Heard declarase deja în timpul procesului că în acea zi l-a lovit pe Depp pentru a-şi proteja sora, motiv pentru care actorul a prins-o de ceafă şi a lovit-o în mod repetat peste faţă.

Acest episod a fost analizat şi în anteriorul proces pentru defăimare, care i-a opus pe cei doi foşti soţi şi care s-a judecat în Marea Britanie în anul 2020.

Atunci Henriquez a depus aceeaşi mărturie, iar judecătorul a ajuns la concluzia că Depp, ca şi în alte ocazii, a fost cel care a agresat-o pe Heard.

Pe 11 aprilie a început a doua bătălie legală între Depp şi Heard, în care actorul o acuză pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru un articol pe care aceasta l-a publicat în ziarul The Washington Post, în 2018, după divorţul lor, în care ea se descria drept o victimă "a abuzului conjugal".AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

2 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

3 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

4 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer

5 Dosarul Hidroelectrica / Avocații Elenei Udrea au venit la proces pregătiți să scoată România din Uniunea Europeană