Johnny Depp, glumind despre posibilitatea asasinării lui Donald Trump: "Poate că a sosit timpul"

Johnny Depp, glumind despre posibilitatea asasinării lui Donald Trump: "Poate că a sosit timpul"

Johnny Depp a stârnit controverse la festivalul Glastonbury din Marea Britanie, joi seară, după ce a făcut o glumă despre o presupusă asasinare a lui Donald Trump, în timp ce pretindea că voia să calculeze perioada de timp care a trecut de când un actor a asasinat cu adevărat un președinte american, informează Reuters.

Johnny Depp, în vârstă de 54 de ani, a fost invitat de organizatori să susțină un mic discurs de prezentare înainte de proiecția filmului său din 2004 "The Libertine", la acest festival muzical și de arte interpretative. Discuția dintre actor și spectatorii de la Glastonbury a deviat însă spre președintele american Donald Trump.

"E doar o întrebare, nu insinuez nimic... Când a fost ultima oară când un actor a asasinat un președinte?", i-a întrebat Johnny Depp pe spectatori, referindu-se probabil la actorul John Wilkes Booth, care l-a asasinat pe președintele Abraham Lincoln în 1865.

"Dar vreau să clarific o chestiune, eu nu sunt un actor. Eu mint pentru a-mi câștiga traiul. Totuși, a trecut ceva vreme de atunci, poate că a sosit timpul pentru asta", a adăugat Johnny Depp.
Johnny Depp, care este imaginea oficială a francizei cinematografice "Pirații din Caraibe", a părut conștient joi seară la Glastonbury de faptul că acele comentarii ale sale ar putea să genereze controverse puternice.

"Asta va ajunge în presă. Va fi oribil", a spus celebrul actor, înainte de a face declarațiile despre oportunitatea asasinării lui Donald Trump.

Comentariile starului hollywoodian au fost făcute la mai puțin de o lună după ce actrița de comedie Kathy Griffin a generat critici puternice în rândul societății americane, întrucât a apărut într-un set de fotografii ce o prezentau ținând într-o mână un obiect de recuzită creat sub forma unui cap însângerat și tăiat, care semăna cu cel al lui Donald Trump. După acel incident controversat, CNN a concediat-o pe Kathy Griffin din emisiunea anuală de Revelion, pe care actrița o prezenta de câțiva ani pentru acest post de televiziune.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!