Jucătoarea de tenis Ana Ivanovic și fotbalistul Bastian Schweinsteiger așteaptă primul lor copil

Jucătoarea de tenis Ana Ivanovic și fotbalistul Bastian Schweinsteiger așteaptă primul lor copil

Fosta jucătoare sârbă de tenis Ana Ivanovic și fotbalistul german Bastian Schweinsteiger au anunțat că așteaptă primul lor copil, potrivit site-ului circuitului profesionist feminin de tenis (WTA).

Fostul lider WTA a dezvăluit vestea pe Twitter, prin prezentarea unei imagini cu trei perechi de pantofi asemănători, dar de mărimi diferite, exprimându-și încântarea pentru iminenta mărire a familiei: "Nu putem fi mai fericiți!".

Cuplul s-a căsătorit în 2016, cu câteva luni înainte ca Ivanovic să se retragă din tenis.

Campioană în 2008 la Roland Garros, Ana Ivanovic și-a început cariera profesionistă în 2003 și a câștigat primul său titlu la Canberra, doi ani mai târziu, adunând în total 15 titluri în carieră. S-a calificat de trei ori la Turneul Campioanelor, în 2007, 2008 și 2014.

Schweinsteiger (33 ani), campion mondial cu naționala Germaniei în 2014, a evoluat cea mai mare parte a carierei la Bayern Munchen, în perioada 2015-2017 a jucat la Manchester United, iar de anul trecut evoluează la Chicago Fire.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”