Judecați voi!

Judecați voi!

Reportaje-Live:  Cu toata sinceritatea, stau si ma intreb de multe ori daca societatea asta e intreaga la minte sau doar profund proasta?

Bai fratilor, aveti de ales intre un doctor in matematica, o tzatza corupta si un fost securist si voi stati pe ganduri? Voi v-ati uitat cum arata mizeria asta de Bucuresti? Ti-e si rusine cand mai vine cate un partener de afaceri, un turist aterizat intamplator si vede toata combinatia asta de India si Istanbul.

Mai suportati cocina in care traiti? Nu v-ati saturat sa alegeti de 30 de ani exclusiv primari corupti? Nu va este rusine cu orasul vostru, cu halul in care arata, cu toata poluarea, kitchul, haosul urbanistic? Va simtiti bine stand cu orele in trafic? Va place fara apa calda, fara parcari, fara spatii verzi? Va plac bordurile? Va plac primarii infratiti cu clanurile? Va plac interlopii si tigania? Va place coruptia?

Mai oameni buni voi sunteti intregi la cap?

Cum sa stai bai frate pe ganduri cand ai de ales la primarie intre un doctor in matematica 100% cinstit si o tzatza analfabeta functional tzafnoasa si corupta? Voi nu vedeti ca nimic nu s-a facut de ani de zile in Bucuresti. Absolut nimic. Va zic eu si toti cei care au calatorit un pic ca este unul dintre cele mai jegoase si urate orase din Europa. Da, da capitala voastra minunata este o cocina. Este Mumbayul Europei.

Nu va cer sa va comparati cu Bratislava, Varsovia, Budapesta. Sunt la ani lumina. Dar mergeti capitalistilor in "provincie" , mergeti la Oradea si la Cluj. Mergeti sa vedeti cum arata niste orase normale. Nici pe departe wow. Sunt doar normale.

Fara suparare dar trebuie sa fii foarte prost, profund prost sa mai stai pe ganduri cand vine vorba de pus stampila. Lasati-ma sa cred dragi bucuresteni ca nu sunteti toti tampiti. Lasati-ma sa sper ca mai aveti o urma de ratiune si ca nu o veti vota pe mascota asta de Firea inca o data.

Sau poate ea este imaginea voastra. Firea este imaginea bucuresteanului. Asa e bucuresteanul cum e si politicianul. Ganditi-va bine ce alegeti. Sau daca trebuie sa va ganditi atat...daca sunteti plini de dubii inseamna ca nu mai avem speranta.

Haideti ca nu e sah. E chiar atat de greu?


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...