Judecați voi/Nicuşor Dan s-a întâlnit cu administratorul special al ELCEN, Firea cu Gâdea...

Judecați voi/Nicuşor Dan s-a întâlnit cu administratorul special al ELCEN, Firea cu Gâdea...

Primarul general ales, Nicuşor Dan, a precizat marţi că s-a întâlnit cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Creţu, şi că sistemul de termoficare din Bucureşti e într-o situaţie "foarte dificilă", potrivit Agerpres.

"M-am întâlnit azi cu Claudiu Creţu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiştii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării şi m-am convins din nou că sistemul de termoficare din Bucureşti e într-o situaţie foarte dificilă. E important de aceea să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei şi soluţii pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar şi a urgenţelor privind apa caldă şi căldura. E un proces greu şi nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluţii", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Firea, noi minciuni la o nouă partidă de limbi cu Gâdea

"Toată luna de campanie și vrei trei anterioare am avut mult calm și mă și gândesc de unde l-am avut. Probabil că de aceea azi la prânz am dat puțin drumul supapei. Aseară am vrut să sparg televizorul. Efectiv am vrut să iau un pantof, că tot mi s-a reproșat că sunt femeie și port brand românesc și nu foarte scump, sunt social-democrată cu adevărat, nu inventată peste noapte. Am vrut să sparg televizorul cu pantoful.

Pentru că nu se poate. Chiar nu se poate, este peste puterea oricui de înțelegere să spui trei luni de zile că în momentul în care ajungi primar general rezolvi pentru că ai o soluție minune și nimeni nu va mai suferi din cauza lipsei apei calde, nimeni nu va mai suferi din cauza traficului, din cauza poluării.

 Că se vor găsi soluții minune pentru toate domeniile problematice, inclusiv pentru buget și în prima emisiune televizată, în primul interviu acordat imediat după anunțarea rezultatului să vii și să spui, să revii cu picioarele pe pământ, la realitate să devii o persoană foarte rezonabilă, o persoană care pune lucrurile fiecare în făgașul său și să recunoști: traficul e ceva infernal, nu se rezolvă de azi pe mâine, termoficarea e ceva cumplit, să vedem ce facem de la primăvara.

 A spus așa, că atunci am scos pantoful, dar m-a oprit soțul, că televizorul nu avea nicio vină: 'vom avea multe avarii în această iarnă, dar vom face stocuri'. Prin intermediul dvs. adresez respectuos întrebarea primarului general ales: Ce fel de stocuri veți face? De răbdare, probabil", a spus Gabriela Firea, în interviul „exclusiv” acordat lui MIhai Gâdea, pentru Sinteza zilei.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!