Judecați voi/Poliția Locală Arad a confiscat 113 lei de la un cerșetor! Mai mult, Primăria s-a lăudat pe Facebook cu gestul! Arădenii au reacționat furioși

Judecați voi/Poliția Locală Arad a confiscat 113 lei de la un cerșetor! Mai mult, Primăria s-a lăudat pe Facebook cu gestul! Arădenii au reacționat furioși

Primăria Municipiului Arad s-a ales cu o avalanşă de critici şi acuzaţii după ce a anunţat că Poliţia Locală a confiscat unui cerşetor puţin peste 100 de lei şi că banii respectivi vor ajunge la bugetul oraşului.

„Vă rugăm să Nu încurajaţi cerşetoria! 113 lei au fost confiscaţi în această seară de către agenţii Poliţiei Locale Arad de la o persoană care apela la mila publică. Suma confiscată va ajunge în bugetul oraşului”, a precizat instituţia pe pagina sa de Facebook.

Răspunsul la postare nu s-a lăsat aşteptat. Sute de utilizatori şi-au exprimat punctul de vedere faţă de mesajul Primăriei Arad, majoritatea comentariilor fiind critice.

Redăm în continuare o parte din aceste comentarii:

„Oribilă atitudine! A lovi în cei mai săraci nu e motiv de mândrie. La măsuri v-aţi gândit pentru ei? De ce le furaţi banii?”

„Aveţi voie să luaţi banii unui cerşetor? Sunt bani daţi de către alţi oameni care nu i-au dat cu gândul că vor ajunge în burţile grăsane ale lucrătorilor publici!”

„Să vă fie ruşine că hărţuiţi oamenii cu puţine posibilităţi şi furaţi bani de la ei, în loc să îi ajutaţi.”

„Fi-mi-ar scârbă de acţiunile şi politicile voastre pline de ură şi cruzime şi lipsite de orice urmă de compasiune sau de înţelegere a problemelor sistemice.”

„De unde ştiţi că ăia nu erau banii lui? Sau măcar o parte. Care sunt dovezile?”

„Doamne fereşte!!!! Mare mafiot.... felicitări!!!”

„Bravo! foarte bine aţi făcut! Acum aveţi bani la protocol pt covrigei la şedinţele de dimineaţă! Chiar aşa de mare a ajuns corupţia în Arad încât nu vă mai puteţi atinge de nimeni în afară de cerşetori...?”

„În alte ţări, primăriile se ocupă şi să-i ajute pe cei mai săraci (de exemplu, prin locuinţe sociale). La noi, primăria fură bani de la cerşetori.”

„Bravo poliţiei locale care nu găsesc traficul de ţigări şi nu văd acele infracţiuni de cocalari, dar dau amenzi bătrânilor ptr mască. Acei bătrâni care îşi doresc moartea după o amendă primită. Nu sunt de acord cu cerşetoria dar pe acei oameni bătrâni care vând un pătrunjel ptr o pâine de ce îi amendaţi?”

„Voi ăştia care apăraţi cerşetorii şi cerşetoria să-i luaţi acasă la voi că nu mai poţi face doi paşi fără să te acosteze şi dacă nu le dai devin agresivi.”

„Suntem în 2021 şi lumea încă nu ştie că primăriile din fiecare oraş din ţară oferă cazare şi 3 mese calde pe zi oamenilor străzii cu condiţia ca aceştia să MUNCEASCĂ pentru primărie. Nu, nu să meargă la mină ci să facă curăţenie prin oraş, să dea cu mătura, cu grebla, etc. Adică să facă exact ce ar fi normal să facă şi asistaţii sociali. Cerşetorii mănâncă şi dorm pe banii noştri iar apoi se întorc în stradă ca să mai facă un ban pentru băutura, ţigările şi jocurile de noroc care i-au adus în situaţia în care sunt.”

„Bravo, Primăria Municipiului Arad! Mai josnic nu se putea. Dacă aţi face la fel cu tunurile prietenilor politici care pun toată ziua borduri şi toaletează copaci până la moarte poate ne-am întoarce cu toţii acasă. Niciun pic de umanitate şi sprijin pentru comunitate.” SURSA: EpochTimes


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...