Judecători, eliberați din funcție prin decret prezidențial

Judecători, eliberați din funcție prin decret prezidențial

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din funcția de judecător la Tribunalul Bistrița-Năsăud a lui Ovidiu Puțura, ca urmare a condamnării definitive pentru săvârșirea unei infracțiuni, a informat Administrația Prezidențială.

Tot prin decret, șeful statului a eliberat-o din funcția de judecător la Curtea de Apel București pe Dumitrița Piciarcă, în urma condamnării definitive pentru săvârșirea unor infracțiuni.

Au mai fost eliberați din funcție, prin decret prezidențial, judecătoarea Maria Atudosiei, președintele Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Neamț — pensionare; Virgil Constantin Ianoș, de la Judecătoria Buzău — pensionare. Totodată a fost eliberat din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu Cornel-Ioan Stănilă — pensionare.

Președintele a mai semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru respingerea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 73/2010 pentru modificarea Legii învățământului nr. 84/1995.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”