Judecătorii de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud au decis să continue protestul faţă de eliminarea pensiilor de serviciu

Judecătorii de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud au decis să continue protestul faţă de eliminarea pensiilor de serviciu

Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, întrunită miercuri în şedinţă, a hotărât continuarea suspendării activităţii de judecată, ca urmare a adoptării în Camera Deputaţilor a proiectului de abrogare a dispoziţiilor legale privind pensiile de serviciu pentru personalul din justiţie, potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul instanţei.

Pe durata suspendării activităţii, vor fi înregistrate şi repartizate doar dosarele primite la instanţă, precum şi actele depuse ulterior la dosare, urmând să se efectueze procedura prealabilă şi judecarea cauzei doar în dosarele cu caracter urgent.

Procedura prealabilă în cauzele care nu sunt urgente, precum şi judecarea acestor cauze, vor fi amânate.

"Măsura suspendării se va rediscuta la o dată ulterioară în cazul în care vor interveni elemente noi", se mai precizează în comunicatul celor de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Judecătorii bistriţeni şi-au suspendat activitatea încă din data de 23 ianuarie. AGERPRES (AS - autor: Tina Dumitrescu, editor: George Onea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia