Judecătorii PSD se întorc la matcă!/Olguța Vasilescu anunță că judecătorul Dan Spînu s-a alăturat echipei PSD

Judecătorii PSD se întorc la matcă!/Olguța Vasilescu anunță că judecătorul Dan Spînu s-a alăturat echipei PSD

Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca judecatorul Dan Stefan Spinu, vicepresedintele Asociatiei magistratilor din Romania, s-a inscris in Partidul Social Democrat, fiind unul din candidatii pentru consiliul general al municipiului Craiova.

"Vicepresedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Dan Stefan Spinu, s-a alaturat echipei Partidului Social Democrat si candideaza pentru functia de consilier local al municipiului Craiova.

Fost presedinte al Judecatoriei Craiova, fost magistrat la Tribunalul Dolj si Curtea de Apel Craiova, cadru universitar la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universitatii din Craiova, Dan Stefan Spinu isi va aduce contributia in administratia publica locala prin vasta experienta profesionala juridica.

Ne bucuram sa primim in echipa noastra un om deosebit si recunoscut la nivel national pentru meritele sale atat din mediul academic, cat si din domeniul Justitiei", a anuntat Olguta Vasilescu pe pagina ei de  Facebook.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”