Judecătorul Cristi Dănileţ despre scrisoarea lui Giuliani: “Să nu ne lăsăm păcăliţi. Oricine are libertatea de a spune prostii”

Judecătorul Cristi Dănileţ despre scrisoarea lui Giuliani: “Să nu ne lăsăm păcăliţi. Oricine are libertatea de a spune prostii”

Judecătorul Cristi Dănileţ a desfiinţat scrisoarea transmisă de Rudy Giuliani, atenţionând că acesta e “un privat plătit” care nu reprezintă poziţia oficială a SUA, reprezentată de Ambasada de la Bucureşti şi de Congres, scrie G4Media .

Într-o postare pe Facebook, Dănileţ a amintit aprecierile oficialilor SUA pentru lupta anticorupţie. “De ce opinia privaților americani plătiți ar fi mai importantă decât poziția instituțională americană? Haideți să nu ne lăsăm păcăliţi”, a scris judecătorul de la Tribunalul Cluj.

Postarea integrală:

9 iulie: Ambasada SUA vorbește in numele Americii si susține lupta anticorupție de la noi.
6 august: Congresmenii americani reprezintă poporul american și laudă lupta anticorupție de la noi.
27 august: Apare Rudy Giuliani, care cică e avocat și care, în nume personal, are o altă opinie. Păi, avem de ce să ne inflamăm?! Și în State, ca și la noi, oricine are libertatea de exprimare, inclusiv de a spune prostii. De exemplu, acum un an, Louis Freeh, fost director FBI, devenit consultant independent pentru un infractor notoriu din România, spunea numai bazaconii referitoare la condamnarea definitivă dată de ICCJ. Așa, și?! De ce opinia privaților americani plătiți ar fi mai importantă decât poziția instituțională americană? Haideți să nu ne lăsăm păcăliţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”