Juratul MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit în ajunul noii serii a faimoasei emisiuni

Juratul MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit în ajunul noii serii a faimoasei emisiuni

Prezentatorul MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit subit la vârsta de 46 de ani, în ajunul noii serii a emisiunii culinare, potrivit CNN , care citează un comunicat al postului de televiziune australian Network 10.

Jock Zonfrillo. FOTO Facebook Jock Zonfrillo

Potrivit comunicatului, care nu a precizat cauza morții, scoțianul Jock Zonfrillo a decedat duminică la Melbourne.

Jock Zonfrillo s-a alăturat celebrului show culinar în 2019 și urma să deschidă premiera noii serii, luni, alături de juriul invitat, în emisiune fiind anunțat și celebrul bucătar britanic Jamie Oliver . Postul TV Network 10 a anunțat scoaterea din emisie a episodului.

Familia sa a transmis un mesaj sfâșietor după tragica veste.

„Atât de multe cuvinte îl pot descrie, atât de multe povești pot fi spuse, dar în acest moment suntem prea copleșiți pentru a le pune în cuvinte. Pentru cei care i-au încrucișat calea, i-au devenit colegi sau au fost suficient de norocoși să fie familia lui, păstrați-l pe acest scoțian mândru în inimile voastre atunci când veți bea următorul whisky.
Vă implorăm să ne lăsați să plângem în privat în timp ce găsim o modalitate de a naviga prin această situație și de a găsi spațiu pe partea cealaltă pentru a ne sărbători soțul, tatăl, fratele, fiul și prietenul de neînlocuit
”, se adaugă în declarație.

Zonfrillo s-a născut la Glasgow, în 1976, iar perioada adolescenței sale a stat sub semnul dependenței de droguri. A învățat meserie de la unii dintre cei mai cunoscuți bucătari ai lumii. A plecat din Marea Britanie în 1999 și s-a stabilit în Australia ca bucătar-șef la Restaurant 41 din Sydney, iar ulterior și-a deschis propriul local, Restaurant Orana din Adelaide, închis în 2000.

A fost gazda mai multor emisiuni culinare, printre care „Nomad Chef”, iar din dorința de a pune în valoare mâncarea indigenă australiană, a înființat, în 2016, The Orana Foundation.

Populara emisiune MasterChef l-a făcut celebru în Australia.

Celebrul chef britanic Gordon Ramsay, a calificat moartea lui Zonfrillo drept „o veste devastatoare”.

„M-am bucurat cu adevărat de timpul pe care l-am petrecut împreună la MasterChef în Australia. Îi transmit toată dragostea mea lui Lauren și familiei în aceste momente dificile”, a scris Gordon Ramsay pe Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”